Αρχική

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τσακωμοί



Αγαπιόσαστε, αλλά τσακωνόσαστε συνεχώς; Μην ανησυχείτε δεν είστε οι μόνοι.                               
Οι άνθρωποι συχνά, μέσα στο τρέξιμο και τα άγχη της καθημερινότητας, δεν έχουν  αντοχές και χρόνο για τα πιο σημαντικά πράγματα.
Και παρόλο που πολλά ζευγάρια  αγαπιούνται και δεν θέλουν να χωρίσουν, δεν καταφέρνουν να έχουν μία ήρεμη καθημερινότητα. Η έλλειψη επικοινωνίας, η μη αποδοχή του άλλου, οι μη ρεαλιστικοί στόχοι, οι τρίτοι που πολλές φορές εμπλέκονται στην καθημερινότητα του ζευγαριού είναι λίγοι από τους λόγους που δημιουργούν αυτά τα προβλήματα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ζευγάρια καλούνται να κατανοήσουν την πηγή των προβλημάτων τους και  να μάθουν καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης.
Όταν μιλάμε για δυσκολίες στις σχέσεις μας δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές μας σχέσεις. Πολλές φορές συναντάμε προβλήματα ανάμεσα σε παιδιά και γονείς, στο εργασιακό μας περιβάλλον, στις φιλικές μας σχέσεις κλπ. 
Συχνά οι ρίζες των δυσκολιών βρίσκονται στον τρόπο που μάθαμε να σχετιζόμαστε με τους άλλους από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας και αξίζουν την προσοχή και την προσπάθεια μας για επίλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου