Αρχική

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Για εύσωμες γυναίκες



Μήπως έχετε παχύνει τώρα τελευταία και αυτό σας εμποδίζει να ευχαριστηθείτε το σεξ;
Ιδού μερικά κόλπα για να φαίνονται όμορφες και σέξι οι παχουλές γυναίκες παρά τα περιττά τους κιλά…
1. Αν έχουν πρησμένη κοιλιά και πεσμένο στήθος καλύτερη είναι η ιεραποστολική στάση: Κι αυτό γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή να γέρνει από πάνω του, με το πεσμένο στήθος να δείχνει ακόμα πιο πεσμένο και τα μάτια του να είναι καρφωμένα στην φουσκωμένη κοιλιά της, από τη στάση που έχει πάρει το κορμί της. Αυτή τη στάση πρέπει να την ξεχάσουν οι παχουλές. Η ιεραποστολική παραμένει η πιο γυναικεία και αισθαντική στάση, γιατί  το σώμα της θα το καλύπτει ο καλός της. Άλλωστε, αφού θα βρίσκεται ανάσκελα, η κοιλιά της θα δείχνει πιο επίπεδη από ποτέ. Έπειτα, το ιεραποστολικό σεξ του επιτρέπει να επικεντρωθούν στο πρόσωπό της, παραβλέποντας όλες τις υπόλοιπες ατέλειες. 
Υπάρχει και εναλλακτική λύση. Αυτή ξαπλώνει ανάσκελα και μαζεύει τα πόδια φέρνοντας τα γόνατα στο ύψος του στήθους. Εκείνος γονατίζει μπροστά της. Ενώ προχωρεί στη διείσδυση βρίσκει αντίσταση στα πέλματα των ποδιών της, ενώ τα χέρια του είναι ελεύθερα για να αγγίζουν το κορμί της από άκρη σε άκρη. Στη παραλλαγή αυτή καλύπτεται τόσο η κοιλιά όσο και το στήθος, ενώ εξαιτίας της πολύ βαθιάς διείσδυσης, είναι εύκολο για εκείνον να προσεγγίσει το σημείο G.
2. Αν έχουν παχιά μπούτια και παχιές γάμπες:  
Η λύση βρίσκεται στη γυναίκα καουμπόισσα. Τα πόδια της δεν είναι ενωμένα, αλλά μακριά το ένα από το άλλο. Άλλωστε, όταν τον καβαλικεύουν πολύ δύσκολα θα καταλάβουν πόσο παχιά είναι τα κάτω άκρα (πόδια και γάμπες), αφού θα είναι έξτρα απασχολημένος με τη γυμνή θέα του στήθους της.  
Υπάρχει και εναλλακτική λύση. Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και αυτή τον καβαλικεύει ανάποδα, με το πρόσωπο στραμμένο αντίθετα από εκείνον. Εκείνος την κρατάει από τη μέση και τους γλουτούς, ενώ αυτή ανεβοκατεβαίνει διαρκώς, ρυθμίζοντας το βάθος και το ρυθμό της διείσδυσης. Σε αυτή τη στάση αυτός μπορεί να θαυμάζει τους γλουτούς της, ενώ αυτή χρησιμοποιεί τα ελεύθερα χέρια της για να χαϊδεύει ελαφρά και απαλά τους όρχεις του.
3. Αν έχουν πολύ μεγάλη περιφέρεια και γλουτούς καλύτερη είναι η στάση όρθια και αντικριστά:
Προφανώς, θα πρέπει να αποφύγει όλες τις στάσεις που μπορούν να αναδείξουν το μεγαλείο και την ευρύτητα των γλουτών της. Επίσης πρέπει να αποφύγει τα κουταλάκια, ειδικά αν το πέος του δεν φημίζεται για το μέγεθος, γιατί δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ στον κόλπο της. Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις στάσεις που πρέπει αυτή να σκύψει ή αυτός να βρίσκεται από πίσω της. Έτσι οι παχουλές αποφεύγουν τις άδοξες συναντήσεις με τους όχι και τόσο καλοσχηματισμένους τους γλουτούς και εκείνος επικεντρώνεται στην οπτική επαφή και στην τριβή από την όρθια στάση. Υπάρχει κι εδώ εναλλακτική λύση, στα όρθια, στην κουζίνα.  Αν δεν διαθέτει πολύ δυνατά χέρια για να την σηκώσει και να διεισδύσει μπορεί να την καθίσει στην άκρη του νεροχύτη ή στην άκρη της τραπεζαρίας. Αυτή γέρνει πίσω διπλώνει τα πόδια γύρω από τους γλουτούς ή τη μέση του. Έπειτα, εκείνος διεισδύει από μπροστά, έχοντας τα χέρια ελεύθερα για να χαϊδέψει το στήθος και το αιδοίο της. Για να ανασηκώσει τους γλουτούς, μπορεί να τοποθετήσει ένα μαξιλάρι κάτω από τους μηρούς.
 
Για να κρύψετε τα ψεγάδια του σώματος:
-Καλύψτε το κορμί σας με μια ενυδατική λοσιόν, δίνοντας έμφαση στα προβληματικά σημεία. Τα χέρια του θα γλιστρούν αφαιρώντας του τη δυνατότητα να καταλάβει τα πέντε κιλά που βάλατε, τελευταία.
-Μην κλείνετε το φως τελείως. Του δίνετε την αίσθηση πως τα πράγματα είναι χειρότερα απ' ότι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.
-Δώστε έμφαση στο πρόσωπο. Αν διαθέτετε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, μπορείτε να το αναδεικνύετε και κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα ελαφρύ μακιγιάζ με ένα λαμπερό λιπ γκλος θα αποσπάσουν το βλέμμα του από τις προβληματικές περιοχές.
-Πέστε ναι στο ντυμένο σεξ: έτσι για αλλαγή ζητάτε να έρθετε σε επαφή χωρίς να αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Η αίσθηση της τριβής και η αλλαγή θα τους εξιτάρει και εσείς θα καλύψετε τα σημεία που δεν σας αρέσουν.
-Επενδύστε σε εσώρουχα που τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα. Η τέρψη των ματιών βοηθά και στην αύξηση της ηδονής και καλύπτει τα προβληματικά σημεία.
-Μην ξεχνάτε: για να κάνει έρωτα μαζί σας, σημαίνει πως σας βρίσκει ελκυστική.
Να έχετε στο μυαλό σας πως εκείνος δεν βλέπει σαν αγγαρεία τις ερωτικές στιγμές που περνάει μαζί σας στο κρεβάτι. Το στρες και η υπερπροσπάθεια που κάνετε για να καλύψετε τα αδύναμα σημεία του σώματός σας κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορούν να στερήσουν την απόλαυση και των δύο. 
Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχετε, τόσο καλύτερη θα γίνεστε στο σεξ. Μην ξεχνάτε πως το σύνολο των αντρών μαρτυρά πως το καλύτερο σεξ της ζωής τους το βίωσαν με κάποια γυναίκα που δεν είχε διαστάσεις μοντέλου. Αντίθετα, εξομολογούνται πως οι πολύ όμορφες και αδύνατες γυναίκες τείνουν να μην προσπαθούν αρκετά και να μην τις απασχολούν ιδιαίτερα οι σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου