Αρχική

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Σάββη Μάλλιου Κριαρά

Η Σάββη Μάλλιου Κριαρά είναι Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος M.D. PhD, τ. Στρατιωτικός ιατρός, τ. Γ.Γ. Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Επιστημονικός Συνεργάτης του ATHENS COLORECTAL GROUP, Επιστημονικός συνεργάτης του babyzone.gr και Επιστημονικός Σύμβουλος του emedi .gr.
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Είναι παντρεμένη με τον Πνευμονολόγο-Εντατικολόγο και υπεύθυνο των Μεταμοσχεύσεων Πνεύμονος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ιωάννη Κριαρά με τον οποίο έχει 3 παιδιά.
Είναι τ. Στρατιωτικός Ιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο ο Άγιος Σάββας στην ειδικότητα της Παθολογίας-Ογκολογίας.
Είναι Διδάκτωρ Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει κάνει μετεκπαίδευση στην παθολογική ογκολογία στην Αμερική, αλλά και  στην παχυσαρκία και στη διατροφή σε ασθενείς με προβλήματα υγείας. Είναι πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό στην Ογκολογία και έχει πολλές τιμητικές διακρίσεις και συμμετοχές σε  ερευνητικά προγράμματα. Είναι μέλος σε πολλές ιατρικές εταιρείες και  γνωρίζει άριστα τα Αγγλικά. 
Έχει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με διαλέξεις, παρουσιάσεις σε συνέδρια, προεδρεία, οργανωτικές επιτροπές, δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά, αναρτημένες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, περιλήψεις σε πεπραγμένα διεθνών και ελληνικών συνεδρίων, προφορικές ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, έχει συμμετοχή σε συγγραφή ιατρικών βιβλίων, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, αλλά και πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια.
Είναι συμβεβλημένος ιατρός και με τον ΕΟΠΥΥ.
Ιατρείο: Λεωφόρος Γαλατσίου 135 & Μπουμπουλίνας Γαλάτσι,  Αθήνα, ΤΚ: 11146
Τηλέφωνα: 210 2131940, 210 8252019, 6974639366
email για άμεση επικοινωνία: sevvimalliou@ gmail.com
Aν θέλετε το emedi να μεσολαβήσει για να σας κλείσει άμεσα ραντεβού με τη γιατρό στείλτε μήνυμα στο: info@emedi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου