Αρχική

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Η βιτσιόζα σύζυγοςΉταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια...
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δε θα πάει.
Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες που έφθασαν στο προορισμό τους, ξαφνικά βλέπουν το Γιάννη να...έχει στήσει σκηνή, να έχει μαζέψει ξύλα να έχει ανάψει φωτιά και να έχει έτοιμο και το φαγητό.
-''Καλά, ρε φίλε'', του λέει ο Κώστας. ''Πόση ώρα είσαι εδώ;''
-''Για να σας πω την αλήθεια,'' λέει ο Γιάννης, ''ήρθα χθες το βραδάκι.''
-''Και πώς έγινε αυτό;'' τον ρωτάνε έκπληκτοι.
-''Να χθες το απογευματάκι που καθόμουν στη πολυθρόνα κι έβλεπα τηλεόραση, ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε:
-Μάντεψε ποιος είναι!''

Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Ήθελε να μ' ευχαριστήσει που δεν θα ερχόμουν μαζί σας...Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα κι είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να τη δέσω στο κρεβάτι κι όταν το έκανα μου είπε:
-''Κάνε μωρό μου ό,τι γουστάρεις!!!''
-''Αυτό έκανα κι εγώ! Νά 'μαι εδώ!!! Ήρθα!!!''

2 σχόλια:

  1. Μερικά ανέκδοτα, που τα έχουμε "αποδεχτεί" σαν αστεία, καλαμπούρια, βοηθούν την κοινωνία να διαιωνίζονται κάποιες ρατσιστικές τάσεις ανάμεσα στα δύο φύλα. Έτσι κι αυτό, αποδεικνύει την "matcho" αντιμετώπιση του άνδρα εις ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Κι εσύ, Σάββη μου, είμαι σίγουρη ότι θα προσέξεις πολύ πριν δημοσιεύσεις τέτοιου είδους "αστειάκια" που "ανεβάζουν" την κυριαρχία του άνδρα πάνω στη γυναίκα κ.λπ, κ.λπ.! Με όλη μου την αγάπη, ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, όσο κι αν αγαπώ τους άνδρες, οι οποίοι στο κάτω-κάτω της γραφής ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ: έχουν φάει κι αυτοί με τη σειρά τους κάποια άλλα κλισσέ από τις γυναίκες, κυρίως τις μάνες τους ή αδελφές τους, κ,.λπ., κ.λπ.!!! Ευχαριστώ για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονυσία είναι απλά ένα ανέκδοτο που δείχνει την αγάπη και την μανία των ανδρών για το κυνήγι. Ούτε με το κυνήγι συμφωνώ, ούτε με την κυριαρχία των ανδρών στις γυναίκες , ούτε και με την καταπίεση των ανδρών από τις γυναίκες! Καλό τριήμερο Διονυσία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή