Αρχική

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Σεξουαλική υποταγή


Υπάρχουν αναρίθμητες πλευρές του έρωτα στον γάμο που διαφημίζονται σαν λογικές, όπως αυτή της σεξουαλικής υποταγής.
Στην Μαλαισία γυναίκες προτείνουν την πλήρη υποταγή των γυναικών στις σεξουαλικές διαθέσεις των ανδρών! Μια ομάδα γυναικών στη Μαλαισία ίδρυσαν κλαμπ στο οποίο συμβουλεύουν τις γυναίκες να υπακούν στις σεξουαλικές ορέξεις των συζύγων τους για να μην τις απατήσουν.
“Υποταγή πάει να πει να γίνεις χώμα, υποταγή πάει να πει θα γίνεις γη”, λέει ένα γνωστό άσμα που φαίνεται πως ασπάζεται ένα γκρουπ γυναικών στη Μαλαισία οι οποίες ίδρυσαν ένα κλαμπ (Obedient Wife Club) στον οποίο μαθαίνουν τις γυναίκες πως να είναι πόρνες στο κρεβάτι και να υπακούν στις ορέξεις των συζύγων τους για να μην τους χάσουν. Οι γυναίκες του κλαμπ συγκεντρώθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ όπου και κράτησαν σημειώσεις για το πως θα ικανοποιούν τους άνδρες τους ώστε να αποφύγουν μια απιστία. Μια καλή σύζυγος συνήθως επικεντρώνεται στο να προσέχει το σπίτι και τα παιδιά, αλλά δεν δίνει έμφαση στις σεξουαλικές ανάγκες του συζύγου τους και τον παραμελεί. Εφόσον ο άνδρας θέλει σεξ έχεις υποχρέωση να τον υπακούσεις”, τονίζει η αντιπρόεδρος του κλαμπ Ροχάγια Μοχαμέντ. Σύμφωνα με τις στατιστικές το 30% των μελών του κλαμπ βρισκόντουσαν σε πολυγαμικούς γάμους, ενώ οι υπόλοιποι σε μονογαμικές σχέσεις.
“Πρέπει ο άνδρας να ικανοποιείται, πρέπει στο κρεβάτι να συμπεριφέρεστε σαν πόρνες”, λέει χαρακτηριστικά μια 46χρονη ιατρός της οποίας ο άνδρας έχει άλλες τρεις γυναίκες.
Το κλαμπ αριθμεί ήδη 800 μέλη από τη Μαλαισία και 200 από τη μέση Ανατολή.
“Εάν η νύφη είναι υπάκουη, τότε ο γαμπρός νιώθει ευχάριστα και έτσι χτίζεται μια πιο στενή σχέση μεταξύ του ζευγαριού και ο άνδρας δεν έχει την επιθυμία να συνευρεθεί με άλλες γυναίκες”, σημειώνει ο 23χρονος Μοχάμεντ Σουράχμπιλ Αμράν.
Στο βιβλίο τους το οποίο αναφέρεται στο «Ισλαμικού Σεξ», μεταξύ άλλων, προτείνουν στις γυναίκες να «πέφτουν στο κρεβάτι και να ικανοποιούν τον σύζυγό τους», εκτιμώντας ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν καλύπτουν παρά μόνο το 10% των σεξουαλικών αυτών αναγκών.
Η σεξουαλική υποταγή θεωρείται αναγκαία για τη διατήρηση του πολιτιστικού γάμου και την απόκρουση των πολυγαμικών σχέσεων που τον απειλούν. 
Για τη σεξουαλική υποταγή που μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις, μέχρι την απώλεια κάθε αυτονομίας και προσωπικού συμφέροντος, μίλησε το 1892 ο Krafft Ebing! Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος πίστευε ότι ένας βαθμός εξάρτησης είναι απαραίτητος, αν η σχέση έχει διάρκεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου