Αρχική

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αδυνατίστε το καλοκαίρι τρώγοντας τα αγαπημένα σας φαγητά…

 
Ο μόνος τρόπος για να αδυνατίσει κανείς τρώγοντας, είναι το αρνητικό ενεργειακό ισοζύγιο. Αυτό σημαίνει πως αν προσλάβετε από τη διατροφής σας λιγότερες θερμίδες σε σχέση με αυτές που καταναλώνετε στη μέρα μέσω της φυσικής δραστηριότητας, προοδευτικά θα χάσετε κιλά.


 Έτσι, ακόμη κι αν υποκύψετε σε έναν διατροφικό πειρασμό, υπάρχει λύση να το διορθώσετε. Απλώς ασκηθείτε περισσότερο. Έτσι θα εξουδετερώσετε τις παραπάνω θερμίδες που φάγατε. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι από τις εποχές που ενδείκνυται ιδιαίτερα για άσκηση. Κολυμπήστε, παίξτε ρακέτες, καταπιαστείτε με θαλάσσια σπορ, περπατείστε και η ζυγαριά θα σας ανταμείψει!


Άλλος ένας τρόπος να πετύχετε το αρνητικό ισοζύγιο, είναι να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με την ελαφριά εκδοχή τους και να ζητάτε να είναι υγιεινά μαγειρεμένα. Η βιομηχανία τροφίμων έχει προνοήσει και τα περισσότερα τρόφιμα βρίσκονται πλέον στα ράφια του supermarket στις light και άλιπες εκδοχές τους. Βέβαια όταν ένα τρόφιμο είναι light και άλιπο ή είναι υγιεινά μαγειρεμένο, δεν σημαίνει πως δεν έχει θερμίδες, αλλά ότι έχει πολύ λιγότερες. Υιοθετείστε λοιπόν
ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής , κάντε τον τρόπο ζωής και  σύμμαχο για ένα γευστικό αδυνάτισμα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου