Αρχική

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Φροντίδα μαλλιών τη νύχτα


Φροντίστε τα μαλλιά σας κατά της διάρκεια της νύχτας...
Μυστικά περιποίησης των μαλλιών κατά τη διάρκεια της νύχτας
Χτενίστε τα: Μετά από μια κουραστική μέρα με προϊόντα στάιλινγκ και πιστολάκι, τα μαλλιά σας χρειάζονται και αυτά την «ξεκούρασή» τους! Χτενίστε τα πριν πέσετε για ύπνο. Ένα καλό βούρτσισμα με μια μεγάλη βούρτσα είναι ιδανική επιλογή για να περιορίσετε τη δημιουργία ψαλίδας από το στριφογύρισμα όλη τη νύχτα!
Πιάστε τα αλογοουρά: Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε τα μαλλιά σας πριν πέσετε για ύπνο είναι να τα πιάσετε σε μια χαλαρή αλογοουρά, ειδικά αν έχετε ανήσυχο ύπνο, αφού δεν θέλετε να βρεθείτε με κόμπους στα μαλλιά σας όταν ξυπνήσετε. Μια «απαλή» πλεξούδα είναι, επίσης, μια πολύ καλή λύση και δεν σας εμποδίζει καθόλου στον ύπνο σας, ενώ έτσι προφυλάσσετε τα μαλλιά σας από το σπάσιμο στις άκρες, ακόμη περισσότερο!
Προσοχή στη μαξιλαροθήκη: Η βαμβακερή μαξιλαροθήκη δεν επιτρέπει στο μαλλί να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η σατέν μαξιλαροθήκη είναι μια αγορά-επένδυση, καθώς επιτρέπει στα μαλλιά να κινούνται με άνεση καθώς στριφογυρίζετε.
Η θερμοκρασία του δωματίου: Φροντίστε το δωμάτιο που κοιμάστε το βράδυ να αερίζεται σωστά και να μην ζεσταίνεστε πολύ και ιδρώνετε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν το δωμάτιο είναι κρύο μπορεί να κάνει την τρίχα σας πιο εύθραυστη, ενώ αν είναι πολύ ζεστό μπορεί η τρίχα να γίνει πολύ ξηρή. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να έχει κανονική θερμοκρασία.
Πηγή
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου