Αρχική

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Άβαφα μαλλιά


Έχετε αρκετά λευκά μαλλιά, αλλά δεν θέλετε να πηγαίνετε κάθε δύο εβδομάδες στο κομμωτήριο, γιατί κοστίζει ή γιατί δεν προλαβαίνετε;
Έξυπνα κόλπα για να καθυστερήσετε την επίσκεψη στο κομμωτήριο...
-Αν συνηθίζετε να κάνετε χωρίστρα από μία συγκεκριμένη πλευρά, τότε τα μαλλιά σας έχουν πάρει τη συγκεκριμένη φορά με αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να έχουν χάσει τον όγκο τους και τα λευκά να ξεχωρίζουν. Αλλάξτε χωρίστρα. Δοκιμάστε να αλλάξετε πλευρά και θα δείτε αμέσως, πόσο λιγότερο θα φαίνεται η διαφορά.
-Λούστε τα μαλλιά σας και δώστε τους όγκο τα με το πιστολάκι. Ο όγκος θα τραβήξει το βλέμμα από τη ρίζα. Διατηρήστε τον όγκο με ένα προϊόν φιξαρίσματος, για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.
-Προτιμήστε όταν κάνετε βαφή να κάνετε και κάποιες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Έτσι μετά από 2 εβδομάδες δεν θα φαίνεται τόσο πολύ η ρίζα σας και θα μπορείτε να πάρετε παράταση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.
- Χρησιμοποιήστε μία ειδική μάσκαρα για μαλλιά που υπάρχει στα καταστήματα καλλυντικών σε διάφορες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικό εάν έχετε σε μισή ώρα ένα ραντεβού και δεν θέλετε να αφήσετε τις ρίζες σας να σας προδώσουν!
Πηγή
femail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου