Αρχική

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Eyeliner


Το eyeliner ξεκίνησε την δεκαετία του ’60 και καθιερώθηκε ως η απόλυτη μορφή σαγηνευτικού μακιγιάζ ματιών και το beauty tool των διεθνών experts. Μεταμορφώνει ολοκληρωτικά κάθε look επεμβαίνοντας στο σχήμα των ματιών. Kύρια εκφραστής η απόλυτη star Merilyn Monroe.

Στις μέρες μας λόγω του περιορισμένου χρόνου ετοιμασίας μιας γυναίκας (γρήγοροι ρυθμοί ζωής -φόρτο εργασίας, υποχρεώσεις…) το απόλυτο σαγηνευτικό look με χρόνο προετοιμασίας 10′ λεπτά είναι το eyeliner.
Να μερικοί τρόποι σύμφωνα πάντα με τον τύπο ματιών σας για τη σωστή εφαρμογή του eyeliner...
1. Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών με μια λεπτή γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες που θα παχύνει ελάχιστα από το μέσο του βλεφάρου ως την εξωτερική γωνία του ματιού χωρίς να ”τραβήξουμε” πολύ την γραμμή. Δημιουργείτε έτσι ένα elegant αποτέλεσμα με τονισμένα βλέφαρα που θα αναδείξει την θηλυκότητά σας.
2. Για ένα πιο rock αποτέλεσμα σχεδιάστε μια παχιά γραμμή ξεκινώντας από το εσωτερική γραμμή του βλεφάρου αυξάνοντας σταδιακά το πάχος μέχρι να καλυφθεί το κινητό βλέφαρο ως την εξωτερική γωνία του ματιού. Διατηρώντας “καθαρό” το κάτω μέρος του βλεφάρου. Ενδείκνυται για ένα νεανικό έντονο look με σημείο κατατεθέν την έντονη εξωτερική γωνία του eyeliner.
3. Για ένα ιδιαίτερο εφέ σχεδιάστε μια λεπτή γραμμή στην εσωτερική γωνία του ματιού η οποία θα παχαίνει σταδιακά από το μέσο του βλεφάρου ως την εξωτερική γωνία δημιουργώντας έτσι ένα πιο σαγηνευτικό look με γατίσιο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα…
4. Για το απόλυτο βραδινό look ακολουθήστε το περίγραμμα των βλεφάρων χρησιμοποιώντας ένα gel eyeliner το οποίο αφού το απλώσετε με ένα πολύ λεπτό πινέλο ειδικό για χρήση eyeliner το δουλεύετε αμέσως με μικρές ”κοφτές” κινήσεις φτάνοντας έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού με ανοδική πορεία. Πριν στεγνώσει το προϊόν “σβήνετε” την γωνία αυτή με ένα στρογγυλό πινέλο ή με τα δάχτυλά σας.
ΠΗΓΗ
boro.gr
handcraftbeauty.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου