Αρχική

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Στην Υγειά σας κορόιδαΖωή χαρισάμενη ζει η πολύ καλή φίλη του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Από πέρυσι τον Αύγουστο, έτσι μετά από μία. «πετυχημένη» θητεία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η  Πατρίδα την αποζημίωσε, στέλνοντάς την ως Πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι. Εκεί απολαμβάνει αφορολόγητες απολαβές ύψους 300.000...
Και όχι βέβαια μόνο αυτά, αλλά απολαμβάνει μία υπερπολυτελή κατοικία στα Ιλίσια Πεδία 500 τ.μ., σοφέρ και προσωπικό μάγειρα για τις λεπτές οικολογικές προτιμήσεις της κας. Μπιρμπίλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κακές οι γλώσσες έλεγαν πέρυσι ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαφωνήσει για την τοποθέτηση της κας. Μπιρμπίλη κα προτιμούσε αυτή του κ. Ρουμελιώτη, αλλά δεν βαριέσαι. «δικά» μας παιδιά! 
Πρόσφατα είδαμε στην «διαύγεια» ένα καινούργιο «μπιλιετάκι» που ταξιδεύει για τα Ιλίσια, το οποίο ανέφερε ό,τι εγκρίνεται «η έκδοση χρηματικού εντάλματος στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος με β΄ υπόλογο την ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με βαθμό Πρέσβεως και στο Ταμείο Υπολόγου Συμψηφισμών για την πληρωμή εξόδων πρώτης εγκατάστασης λόγω έναρξης της τοποθέτησης της στη ΜΕΑ-ΟΟΣΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ που θα πληρωθεί με το ποσό των ΕΥΡΩ 5.619,87». 
Καταλάβατε τώρα τι έχει γίνει έτσι; 
Πηγή: prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου