Αρχική

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Αποκλειστικά για άντρεςΦώναξε, γονάτισε και φύσηξε...
Φώναξε! Στο σεξ ισχύει το ότι μία λέξη τροφοδοτεί χίλιες εικόνες. Οδήγησέ την με τα χέρια και με το σώμα σου σε ένα οριακό σημείο κι έπειτα ξέχνα τις πράξεις κι επικεντρώσου στα λόγια. Από εκείνη τη στιγμή δεν θα την αγγίξεις ξανά όσο κι αν το θέλει. Φώναξε! Πρέπει να είσαι περιγραφικός κι ακριβής αν θες να τη δεις να επιταχύνει άμεσα τις διαδικασίες προς την ολοκλήρωση. Μην κρύψεις τον ενθουσιασμό σου και εκφράσου ελεύθερα…
Γονάτισε! Γονάτισε μπροστά της και φίλα τη στα πόδια, και συγκεκριμένα ανάμεσα στα γόνατα και τους μηρούς, όπου υπάρχουν άπειρες νευρικές απολήξεις. Πρόσεχε μην το παρακάνεις γιατί η περιοχή είναι τόσο ευαίσθητη, που η υπερβολική προσήλωση γίνεται γρήγορα ανυπόφορη.
Φύσα! Δώσ' της την ώθηση που χρειάζεται για να γίνει ασυγκράτητη. Ξεκίνα με ζέσταμα πριν της βγάλεις τα ρούχα. Ακούμπα τα χείλη σου στον καβάλο του παντελονιού της και πάρε συνεχείς βαθιές αναπνοές. Μόλις αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία, απομακρύνσου ελάχιστα και φύσα απαλά. Επανάλαβέ το δύο ή τρεις φορές και ανακάλυψε τα όριά της. Πρόσεξε μόνο μην καταλήξεις να σου κάνει εκείνη αέρα για να συνέλθεις από το σοκ.
Sex Education
Βιβλιογραφία
Sari Locker, The Complete Idiot's Guide to Amazing Sex
Barbara Keesling, The Good Girl's Guide to Bad Girl Sex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου