Αρχική

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

I AM GREEK AND I WANNA GO HOMEΑυτή είναι η φράση και το κεντρικό μήνυμα που αποστέλλεται παντού μέσω διαδικτύου, από την Ανεξάρτητη Εθελοντική Κίνηση με σκοπό την επιστροφή των Ελληνικών αρχαιοτήτων που παράνομα κρατούνται εκτός Ελλάδας.

Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Μουσικοσυνθέτης και φωτογράφος Άρης Καλογερόπουλος  ο οποίος διαμένει και δραστηριοποιείται στο Oldenburg της Βόρειας Γερμανίας.

Η Ανεξάρτητη αυτή κίνηση, απέκτησε χιλιάδες υποστηρικτές στο διαδίκτυο, μιας και ξεκίνησε μέσω Facebook, από το προσωπικό Προφίλ του Άρη Καλογερόπουλου.

Το μήνυμα "I AM GREEK AND I WANNA GO HOME" καθώς και η αισθητική ματιά που συνοδεύει τις εικόνες, είναι δημιουργημένες ώστε να χτυπήσουν τις πόρτες του συναισθήματος εντός και εκτός Ελλάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποιείται η Αγγλική γλώσσα.

Το δεύτερο μήνυμα που συνοδεύει αυτήν την κίνηση είναι "Our Badget is our Love" που δηλώνει ξεκάθαρα πως απλώς και μόνο με την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον κοινό στόχο, μπορεί αυτή η κίνηση να στηριχθεί έξω από χρηματοδοτήσεις και κονδύλια στήριξης.

Η αγάπη μας και η εθελοντική μας εργασία για τον κοινό αυτόν Εθνικό στόχο είναι αρκετή και μάλιστα πιο ισχυρή από κάθε χρηματική υποστήριξη!

Υποστηρίξτε και εσείς αυτήν την μεγάλη και αγνή κίνηση που μας επιτρέπει να στεκόμαστε απέναντι στην ιστορία μας περήφανοι ως Έλληνες και ως πολίτες αυτού του κόσμου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου