Αρχική

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Άσκηση για μεγέθυνση του πέους




Η μέθοδος βασίζεται σε επιμήκυνση και μεγέθυνση των σπογγωδών ιστών που ορίζουν απευθείας το μέγεθος και την περιφέρεια του πέους.
Το πέος αποτελείται από τρία βασικά μέρη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μέρη που βρίσκονται στην εξωτερική μοίρα που ονομάζονται σηρραγώδες σώμα και ένα μικρότερο μέρος στην βάση του πέους που ονομάζεται σπογγώδες σώμα.
Η στύση δημιουργείται όταν το πέος πληρούται με αίμα. Μικρή σχετικά ποσότητα αίματος διοχετεύεται στο σπογγγώδες σώμα, που είναι ουσιαστικά η περιοχή μέσω της οποίας εκτελούνται η ροή των ούρων και η εκσπερμάτιση. Το υπόλοιπο αίμα διοχετεύεται στα σηρραγώδη σώματα, που είναι το σώμα της εξωτερικής μοίρας του πέους που περιέχει σπογγώδεις ιστούς που διατηρούν στο εσωτερικό τους 91% περίπου του αίματος στην στύση.
Το μήκος και η περιφέρεια του πέους εξαρτώνται από την ποσότητα αίματος που οι σπογγώδεις ιστοί μπορούν να συγκρατήσουν στην περιοχή του σηγγαρώδους σώματος. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται περίπτωση το πέος να μεγαλώσει από μόνο του δεδομένου ότι όταν προκαλείται πλήρης στύση το αίμα που ρέει στην εξωτερική μοίρα του πέους πληρώνει μέχρι τέλους τους σπογγώδεις ιστούς.
Για τον λόγο αυτό, όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί ο μοναδικός τρόπος μεγέθυνσης του ανδρικού μορίου είναι μέσω ανάπτυξης της εξωτερικής μοίρας του πέους και διεύρυνση των σπογγωδών ιστών, ώστε να επιτρέψουν στο σηρραγώδες σώμα να συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος κατά την διάρκεια της στύσης. Στο αποτέλεσμα αυτό μπορεί να φθάσει κανείς αποκλειστικά, με την εκτέλεση με συνέχεια και συνέπεια συγκεκριμένων ασκήσεων που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.
Οι ασκήσεις που προτείνονται βοηθούν στην διαστολή των τοιχωμάτων της εξωτερικής μοίρας του πέους με την πρόκληση ροής αίματος στους υπό στύση ιστούς. Κάθε φορά που προκαλείται παρόμοιο φαινόμενο τα κύτταρα διευρύνονται πέρα από την φυσιολογική τους δυνατότητα.
Στο επόμενο στάδιο ο οργανισμός διορθώνει τα κύτταρα και τα δομεί μεγαλύτερα, ώστε να μπορούν να συγκρατήσουν την ποσότητα του αίματος που ρέει σε αυτά λόγω της εκτέλεσης των ασκήσεων. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στο πέος να συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος από ότι μπορούσε προηγουμένως και μετά την πάροδο μερικών εβδομάδων το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο πέος.
Το κλειδί για την ουσιαστική μεγέθυνση του πέους είναι η μόνιμη άσκηση της εξωτερικής μοίρας με σειρά ασκήσεων και τεχνικών που αναπτύχθηκαν ειδικά για αυτές τις ανάγκες. Το πρόγραμμα των ασκήσεών  αναφέρεται στην μεγέθυνση του πέους με φυσικό τρόπο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις και τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για τις ανάγκες μεγέθυνσης του πέους, τον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτισης και την ενδυνάμωση του σεξουαλικής ικανότητας.
Γεγονός: Άνδρας που χρησιμοποιεί την μέθοδο για περίοδο 3 – 4 μηνών μπορεί να φθάσει σε μεγέθυνση 3.5 – 5.6 εκ. Για να αυξηθεί φυσικά το μέγεθος του πέους, γίνονται διάφορα τεντώματα, συσπάσεις, διαστολές ή χρησιμοποιείται μια αντλία πέους. Επίσης χρησιμοποιούνται απλές συσκευές βάρους που με τις επαναληπτικές ασκήσεις γυμνάζουν τους ανελκτήρες μυς του πέους. Επίσης βοηθούν οι συσπάσεις και οι χαλαρώσεις και οι μαλακτικές ασκήσεις όπως και το τοπικό μασάζ χαϊδεύοντας την περιοχή του άξονα του πέους κατ' επανάληψη, προκειμένου να τεντώνεται ο μυς και το αίμα να δίνει δύναμη στο στυτικό ιστό.
Οι αντλίες πέους είναι επίσης ένας φυσικός τρόπος για να αυξηθεί το μέγεθος του πέους. Η αντλία έχει σχεδιαστεί για να χωράει πάνω από το πέος και χρησιμοποιεί μια αντλία αναρρόφησης για να δημιουργεί, κατά συνέπεια αυξημένη αιματική ροή στα πεδία των ιστών κι έτσι αυτό συμβάλει στην προώθηση της καλύτερης κυκλοφορίας και της μεγαλύτερης στύσης.
Τηρούνται τα ακόλουθα βήματα:
•        Η αρχή γίνεται με το τέντωμα του κεφαλιού προς τα έξω και κρατείται  εκεί για πέντε δευτερόλεπτα.
•        Μετά ρυθμίζεται το κεφάλι του πέους σε ευθεία θέση, τραβώντας το προς τα πάνω και στη συνέχεια, κρατιέται εκεί για πέντε δευτερόλεπτα.
•        Μετά από αυτό περιστρέφεται το κεφάλι προς τα αριστερά, επαναφέρεται στην αρχική θέση και επαναλαμβάνεται το τέντωμα είκοσι  φορές.
Αυτή η κυκλική τεχνική τεντώματος είναι μόνο μία από τις πολλές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν φυσικά το μέγεθος του πέους. Όταν κάποια από αυτές τις φυσικές τεχνικές χρησιμοποιούνται είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό με διάφορα χάπια, μπορεί ένας άνδρας να περιμένει μια αύξηση στο μέγεθος από 3.5 – 5.6 εκατοστά.
Πηγή: http://www.pegym.com/

2 σχόλια: