Αρχική

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ωτοπλαστική και ψυχολογία



Η ωτοπλαστική βελτιώνει την ψυχολογία...
Το σχήμα, το μέγεθος ή τη θέση των αυτιών παίζει ρόλο για το αν ένα άτομο έχει εμπιστοσύνη στην εμφάνισή του ή όχι.
Εδώ και πολλά χρόνια οι άνθρωποι έχουν την επιλογή να κάνουν ωτοπλαστική για να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους. 
Η ωτοπλαστική είναι μια χειρουργική διαδικασία που πραγματοποιείται για να μειωθεί το μέγεθος των αυτιών, να αναδιαμορφώσει τα αυτιά ή να διορθώσει τα πεταχτά αυτιά. Αυτή η πολύ απλή διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε παιδιά και ενήλικες που αισθάνονται ότι η ζωή τους επηρεάζεται δυσμενώς από την εμφάνιση των αυτιών τους.
Τα οφέλη της ωτοπλαστικής είναι:
- Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση
-Ευρύτερη επιλογή στα χτενίσματα
-Σταματάτε τα δυσμενή σχόλια
-Περισσότερες επιλογές στον αθλητισμό και τη σταδιοδρομία
Η χειρουργική επέμβαση διαρκεί συνήθως δύο έως και τρεις ώρες, ενώ ο ασθενής βρίσκεται υπό γενική αναισθησία. Είναι μια απλή διαδικασία στην  οποία ο έμπειρος χειρουργός κάνει μικρές και διακριτικές χειρουργικές τομές πίσω από τα αυτιά και μέσα στα αυτιά για να μην υπάρχουν εμφανείς ουλές. 
Η ωτοπλαστική πιο συχνά πραγματοποιείται σε εκείνους τους ανθρώπους των οποίων τα αυτιά είναι εμφανέστατα και οι οποίοι ως εκ τούτου θέλουν να τοποθετηθούν πιο κοντά στο κεφάλι ή και να τα μειώσουν σε μέγεθος ή και τα δύο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος αλλαγής του σχήματος ή το μεγέθους με την αφαίρεση του δέρματος και την αναδιαμόρφωση του χόνδρου πριν την επίδεση της περιοχής.

2 σχόλια:

  1. Ωτοπλαστική. Ανακαλύψτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ωτοπλαστική (πλαστική σε αφεστώτα ώτα) από τον Dr. Med. Παυλιδέλη για ασφαλή & επιτυχή εγχείριση ωτοπλαστικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω μόνο να βρούμε τον σωστό χειρουργό για να μας κάνει την ωτοπλαστική και να μην καταλήξουμε όπως η κυρία της φωτογραφίας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή