Αρχική

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Σεξουαλικά ανδρικά ερωτηματικά



Τη στιγμή που οι γυναίκες σκέφτονται πώς θα ξαπλώσουν στο κρεβάτι έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η έκθεση της κυτταρίτιδας, οι παρτενέρ τους άραγε τι σκέφτονται;
-«Δροσερή αναπνοή; ΟΚ. Έναρξη στύσης; ΟΚ. Ωραίο σλιπάκι χωρίς τρύπες; ΟΚ. Καθαρή περιοχή; ΟΚ».
Δηλαδή ασχολούνται με τον εαυτό τους, την καθαριότητά τους, αλλά και την ετοιμότητα των αντανακλαστικών τους.
Άρα οι γυναίκες δεν πρέπει να πιστέψουν, ότι θα προσέξουν το νέο τους δαντελωτό σετάκι ή ότι το ένα στήθος τους είναι μεγαλύτερο από το άλλο.
Οι άντρες αρκούνται στο να τους ποθείτε. Οποιαδήποτε αρνητική σκέψη μπορεί να κάνουν, θα έχει σχέση με κάποια προσωπική τους ανασφάλεια και όχι κάποια ατέλεια των γυναικών. Γι’ αυτό οι γυναίκες πρέπει να τους βοηθήσουν και να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού και μην τα αφήσουν. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα τους ανάψουν, αλλά δεν θα αφήσουν στις ανασφάλειές τους χώρο για να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις και να  χαλάσουν τα σχέδια.
Αλλά και κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών οι άνδρες τι σκέφτονται;
-«Γιατί χάνουμε το χρόνο μας τώρα;»
Σχεδόν όλοι οι άντρες φοβούνται ότι η αργοπορία με τα προκαταρκτικά μπορεί να αποβεί μοιραία για τη διέγερσή τους. Γι’ αυτό οι γυναίκες πρέπει να προσπαθήσουν να τους εκπλήσσουν με νέα κόλπα. Οι εκπλήξεις θα κρατάνε άσβεστο τον ενθουσιασμό τους και δεν θα τους κάνουν τόσο ανυπόμονους για το επόμενο στάδιο.
Κατά τη διάρκεια του σεξ οι άνδρες τι σκέφτονται;
Πρέπει να τρίψω αυτό, να χαϊδέψω το άλλο, να κρατηθώ ...; Άραγε να σκέφτεται τον πρώην της; Εγώ δεν πρέπει να σκεφτώ την πρώην μου; Αχ, μόλις το έκανα...»
Ένα εκατομμύριο σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό τους εκείνες τις στιγμές. Έρευνες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον το 50% των αντρών φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ. Για τους περισσότερους άντρες οι φαντασιώσεις αποτελούν απλώς το αλατοπίπερο για τον οργασμό; Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για τις φαντασιώσεις των αντρών, αφού αυτές φαντασιώνονται περισσότερο από αυτούς.
Τη στιγμή της κορύφωσης των γυναικών οι άνδρες ξέρετε τι σκέφτονται;
-«Γκοοολ! Αποστολή πρώτη εξετελέσθη».
Η στιγμή της κορύφωσης των γυναικών έχει διπλή αξία για τους άνδρες. Πρώτον, ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους γιατί τους αποδεικνύει ότι έχουν ακόμα ταλέντο στο  σπορ και δεύτερον, τους ανακουφίζει γιατί πλέον μπορεί να κορυφώσουν κι αυτοί χωρίς ενοχές. Για να τονώσουν οι γυναίκες ακόμα περισσότερο τον ανδρισμό τους, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν να τους εξηγήσουν ακριβώς τι αισθάνονται τη στιγμή της κορύφωσης αμέσως μόλις ξελαχανιάσουν.
Οι άνδρες τη στιγμή της δικής τους κορύφωσης τι σκέφτονται; 
Δεν προλαβαίνουν να σκεφτούν τίποτε.  Η συνέργια μεταξύ μυαλού και σώματος ξεδιπλώνεται με τρομακτική ταχύτητα.
Σε αυτή τη φάση, οι γυναίκες για να μην τους προσγειώσουν απότομα από την έκσταση, πρέπει να τους βοηθήσουν να ηρεμήσουν ακουμπώντας τα χέρια τους στο σώμα τους.
Και αμέσως μετά τι λέτε ότι σκέφτονται;  
Όταν όλα τελειώσουν, ο εγκέφαλός τους παίρνει και πάλι τα ηνία, όμως είναι τόσο απασχολημένος με τις ρυθμίσεις του σώματος, που χρειάζεται ώρα για να λειτουργήσει φυσιολογικά. Την ίδια στιγμή, μία από τις βασικές ορμόνες, η προλακτίνη, που θεωρείται ισχυρό ηρεμιστικό, πλημμυρίζει το σώμα τους. Το μόνο που μπορούν, λοιπόν, να σκεφτούν οι άνδρες εκείνες τις στιγμές είναι ενστικτώδη ζητήματα, όπως «Πεινάω; Θέλω τουαλέτα; Χρειάζομαι ξεκούραση;». Γι’ αυτό η επαφή καλύτερα να γίνεται νωρίς το απόγευμα για να υπάρχει χρόνος για επαναφόρτιση για να περάσουν καλά και το βράδυ…

2 σχόλια:

  1. • «Η αγάπη είναι μία πράξη αιώνιας συγχώρεσης, μία τρυφερή ματιά που γίνεται συνήθεια»
    Nicolas Johnson
    • «Η αγάπ η υπομένει, η αγάπη νοσταλγεί. Δεν φθονεί, ούτε και κραυγάζει, δεν μεγαλοπιάνεται. Δεν είναι αδιάκριτη ούτε και βαδίζει μόνη της. Δεν θυμώνει και δεν θυμάται λάθη. Η αγάπη δεν λάμπει μες την αλήθεια. Πάντα προστατεύει, πάντα εμπιστεύεται, πάντα ελπίζει, πάντα επιμένει, πάντα υπομένει.»
    S . Williams
    • «Η αγάπη είναι το έμβλημα της αιωνιότητας, μπερδεύει κάθε αίσθηση του χρόνου: σβήνει από τη μνήμη κάθε σκέψη μιας αρχής, κάθε φόβο ενός τέλους»
    Thomas Heingsen

    ΑπάντησηΔιαγραφή