Αρχική

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Επαγγελματική Ένδυση - Work Wear



Οι στολές των επαγγελματιών υγείας πρέπει να είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν στον εργαζόμενο προστασία, άνεση, εμφάνιση και μια καλή συνολική σχέση κόστους - απόδοσης.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των στολών παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.
Η άνεση των επαγγελματιών υγείας, ο καλός αερισμός, η αντοχή του υφάσματος και των ραφών, η πυκνή ύφανση, η μη αποβολή ινιδίων, η αντιστατικότητα και η μη τοξικότητα των υλικών είναι σημαντικοί παράγοντες για τη σωστή λειτουργία της στολής.


Οι νοσηλευτές, γιατροί, το προσωπικό των εργαστηρίων και το λοιπό προσωπικό υποχρεούνται να φορούν ιατρικές στολές, σε ιατρικά κέντρα, γραφεία ιατρών και νοσοκομείων σε όλο τον κόσμο. Αν και ιατρικές στολές έχουν μεγάλη ζήτηση, δεν είναι άμεσα διαθέσιμες  σε κανονικά καταστήματα και πρέπει να αγοραστούν από εξειδικευμένη ιατρική εταιρεία.
Τα περισσότερα νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και άλλα κέντρα υγείας απαιτούν από τους υπαλλήλους επαγγελματίες υγείας να φορούν ιατρικές στολές για την  ορθή ταυτοποίηση. Εκτός από τον προσδιορισμό, φορώντας στολές προωθείται ο επαγγελματισμός και η δημόσια ασφάλεια. Όπως οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί πρέπει να φορούν τις στολές τους όλη την ώρα, έτσι οι γιατροί και οι νοσηλευτές πρέπει να φορούν ιατρικές στολές στην εργασία τους. 


Υπάρχουν άνθρωποι που κουράζονται να φοράνε τα ίδια ρούχα υποχρεωτικά. Αυτό σε κάποιους καταστέλλει τη δημιουργικότητα, γι' αυτό είναι καιρός να εξετάσουν τη χρήση εναλλακτικών ρούχων που θα ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά τους. Έτσι οι επαγγελματίες υγείας θα είναι σε θέση να συμμορφώνονται με τα πρότυπα νοσοκομείου και ταυτόχρονα να εκφράζουν την προσωπικότητά τους και τον προσωπικό τους χαρακτήρα.
Δεν είναι απαραίτητο να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Νέα σχέδια, φωτεινά χρώματα που τους ταιριάζουν, ανάλογα με τους κανονισμούς του τόπου εργασίας τους. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πλεονέκτημα. Πάρτε για παράδειγμα, τα παιδιά που δεν πρέπει να φοβούνται τους παιδιάτρους, γι' αυτό πρέπει να φορούν έξυπνες ιατρικές στολές. Επίσης σκεφτείτε την φοβία που έχουν κάποιοι ασθενείς όταν βλέπουν άσπρη ιατρική μπλούζα. 


Οι στολές των επαγγελματιών υγείας πρέπει να είναι κομψές, διατηρώντας την επαγγελματική και καλή εντύπωση στους ασθενείς. Φορώντας μια ιατρική μπλούζα με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα κεντημένο ή σταμπαρισμένο οι επαγγελματίες υγείας δεν χάνουν τον σεβασμό των ασθενών. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν επίσης να αλλάξουν την λάθος αντίληψη των άλλων ανθρώπων για τη φύση και την αυστηρότητα των σοβαρών ιατρικών επιτελείων. Οι ασθενείς και οι οικογένειές τους θα είναι σε θέση να δουν πόσο καλοί, επαγγελματίες αλλά και συγχρόνως χαρούμενοι και ζωντανοί είναι με τις εναλλακτικές στολές τους. 

 Γράφει η


ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ
Έδρα: Καραολή & Δημητρίου 19 – Γαλάτσι 11146
Τηλ. & Fax.  210-2925315 alexandrask@gmail.com
Κιν. 6944-433125, 6943-475554

Λίγα λόγια για μας…

Δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία από το 1965 στο χώρο του εξειδικευμένου ενδύματος (νοσοκομειακά, εργαστηριακά, εργατικά & βιομηχανικά είδη).
Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες ιατρούς, φαρμακοποιούς, εξεταστικά & διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακευτικές εταιρίες, παραγωγικές μονάδες τροφίμων.
Τα είδη μας είναι: ιατρικές μπλούζες, στολές για νοσηλευτές – τραυματιοφορείς, πουκάμισα, μπλουζάκια T-shirt, polo (με λογότυπο), φούτερ, παντελόνια.
Σας προμηθεύουμε όλο τον υφασμάτινο ιματισμό χειρουργείου χρησιμοποιώντας πάντα 100% βαμβακερά υφάσματα υψηλών προδιαγραφών.
Στολές χειρουργείου (απλές & ορθοπεδικές), σεντόνια - μαξιλαροθήκες, τετράγωνα, ποδονάρια, περιχειρίδες, κ.α..

Στόχος μας η πλήρης – απόλυτη προστασία των εργαζομένων και η σωστή προβολή της επιχείρησής σας.
Χαρακτηριστικά μας η πλούσια συλλογή υφασμάτων - σχεδίων, η ποιότητα κατασκευής, ο συνεπής χρόνος παράδοσης και οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής!

Έχουμε λύσεις στα μέτρα σας, δημιουργούμε πιστή αντιγραφή, τόσο στο σχέδιο όσο και στο μέγεθος, από τα δείγματα που εσείς μας προτείνετε. Τα νούμερα μας καλύπτουν μεγέθη από Νο. 40 ως Νο. 64.
Σας διαθέτουμε δείγματα υφασμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή των ενδυμάτων σας για οποιονδήποτε ποιοτικό έλεγχο (αντοχής, φθαρτότητας).
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα είδη και τις τιμές μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Με εκτίμηση,
Καράμπελα Μ. Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου