Αρχική

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μοντέρνα ζευγάρια



Το κλειδί της επιτυχίας στις σχέσεις ενός ζευγαριού είναι η συντροφικότητα και η αυτονομία μαζί, δεν το αμφισβητεί αυτό κανένας πια. Τα ζευγάρια επιτέλους εξασφάλισαν την ελευθερία τους.
Εκείνος με τους φίλους του για μπίρες κι εκείνη με τις φίλες της για παγωτό. Όπως και να το δει κανείς, οι χωριστοί έξοδοι είναι ανάσες ανανέωσης. Εντάξει και το μαζί καλό είναι, αλλά κάποιες φορές σε πνίγει. Τα μοντέρνα ζευγάρια ευτυχώς έχουν συμφωνήσει ότι θέλουν να περνάνε κάποιο συγκεκριμένο χρόνο χώρια, νιώθοντας εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.
Βέβαια υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος για προδοσία, αλλά πρέπει να το ρισκάρουν. Με τις ξεχωριστές εξόδους ανανεώνουν και φρεσκάρουν την σχέση τους.
Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις που ο ένας εκ των δύο διαφωνεί με τις ξεχωριστές εξόδους και τότε έρχεται η σύγκρουση και η καταπίεση. Και τότε η σχέση απειλείται. Και πια είναι η λύση; Ο συμβιβασμός φυσικά…
Μην διανοηθείτε να καταπιέσετε τον άλλο γιατί θα έρθει η έκρηξη. Προσπαθήστε να τον ακούσετε, να κατανοήσετε την ανάγκη του για ανεξαρτησία και προσθέστε ποιότητα στον χρόνο όταν είστε μαζί, ελάτε πιο κοντά, επικοινωνήστε και μοιραστείτε τα όλα χωρίς καταπίεση. Με την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια  θα δυναμώσετε τη σχέση σας και οι ξεχωριστοί έξοδοι δεν πρόκειται ποτέ να αποτελέσουν μια απειλή, παρά μόνο ένα καλοκαιρινό αεράκι, που θα σας ανανεώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου