Αρχική

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Το Φαρμακείο του ΘεούΚαι είπε ο Θεός πρώτα να χωριστεί το αλμυρό νερό από το γλυκό, δημιούργησε την ξηρά, φύτεψε ένα κήπο, έφτιαξε ζώα και ψάρια ...
Όλα πριν από την δημιουργία του ανθρώπου.
Τα έφτιαξε και με την προϋπόθεση ό, τι τα έχουμε ανάγκη πριν γεννηθούμε.
Αυτά είναι τα καλύτερα και πιο ισχυρά, όταν τρώγονται ωμά.
Ο Θεός μας άφησε μια μεγάλη ιδέα για το ποια τρόφιμα βοηθούν και ποιο όργανο του σώματός μας!


Μία φέτα Καρότο μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Η διατομή του εμφανίζει γραμμές που μοιάζουν
σαν την ίριδα του ανθρώπινου ματιού. Και ναι, η επιστήμη αποδεικνύει ότι τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος και την λειτουργία των ματιών.


Η Τομάτα έχει τέσσερεις χώρους και είναι κόκκινη. Η καρδιά έχει τέσσερεις χώρους και είναι κόκκινη. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι τομάτες είναι φορτωμένες με λυκοπένιο και πράγματι διατηρούν υγιή την καρδιά. Βοηθούν και στην πρόληψη κατά του καρκίνου του προστάτη.


Ένα τσαμπί Σταφύλια έχει το σχήμα της καρδιάς. Κάθε ρόγα μοιάζει με ένα κύτταρο του αίματος και όλες οι έρευνες δείχνουν σήμερα πως τα σταφύλια είναι επίσης ιδανική τροφή για την καρδιά και το αίμα. 


Ένα Καρύδι μοιάζει με μικρό εγκέφαλο, με αριστερό και δεξιό ημισφαίριο, με άνω και κάτω παρεγκεφαλίδα. Ακόμα και οι ρυτίδες ή διπλώσεις του καρυδιού είναι ακριβώς όπως ο φλοιός του εγκεφάλου. Γνωρίζουμε τώρα ότι τα καρύδια βοηθούν να αναπτyχθούν περισσότερες από τρεις (3) δωδεκάδες νευροδιαβιβαστές για τη λειτουργία του εγκεφάλου.


Τα Φασόλια θεραπεύουν και βοηθούν στη διατήρηση της λειτουργίας των νεφρών και ναι, μοιάζουν με τα ανθρώπινα νεφρά.


Σέλινο, Bok Choy, Ραβέντι και πολλά άλλα μοιάζουν ακριβώς όπως τα οστά. Αυτά τα τρόφιμα απευθύνονται συγκεκριμένα στη δύναμη των οστών. Τα οστά έχουν 23% νάτριο και τα τρόφιμα αυτά έχουν 23% νάτριο. Αν δεν περιλαμβάνεται αρκετό νάτριο στη διατροφή σας, το σώμα το αντλαί από τα οστά, οπότε γίνονται αδύναμα. 


Αβοκάντο, μελιτζάνες και αχλάδια έχουν στόχο την υγεία και τη λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της γυναίκας και μοιάζουν ακριβώς με εκείνα τα όργανα. Η σημερινή έρευνα δείχνει ότι όταν μια γυναίκα τρώει ένα αβοκάντο την εβδομάδα, αυτό ρυθμίζει τις ορμόνες, αποφεύγοντας το ανεπιθύμητο βάρος κατά τη κύηση και αποτρέπει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Περνάνε ακριβώς εννέα (9) μήνες για να αναπτυχθεί ένα αβοκάντο, από άνθος σε ώριμο φρούτο. Υπάρχουν πάνω από 14.000 φωτοχημικά συστατικά  σε κάθε ένα από αυτά τα τρόφιμα και η σύγχρονη επιστήμη έχει μελετήσει περίπου 141 μόνο από αυτά. 


Τα Σύκα είναι γεμάτα από σπόρους που μοιάζουν με τα σπερματοζωάρια. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα του σπέρματος των ανδρών και αυξάνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, θεραπεύοντας έτσι τη στειρότητα των ανδρών.


Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι ισορροπούν το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών. 


Οι ελιές βοηθούν την υγεία και τη λειτουργία των ωοθηκών.


Πορτοκάλια, Γκρέιπφρουτ, και άλλα εσπεριδοειδή φρούτα μοιάζουν ακριβώς όπως
οι μαστοί των γυναικών και πραγματικά βοηθούν την υγεία του στήθους και την κυκλοφορία της λέμφου μέσα και έξω από το στήθος. 


Τα κρεμμύδια μοιάζουν με τα κύτταρα του σώματος. Η σημερινή έρευνα δείχνει ότι τα κρεμμύδια βοηθούν σαφώς στην απομάκρυνση των νεκρών συστατικών που προέρχονται από τα κύτταρα του σώματος. Παράγουν ακόμη και τα δάκρυα που καθαρίζουν τα επιθηλιακά στρώματα των ματιών, ενώ το σκόρδο, επίσης βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου