Αρχική

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αγώνας ζωής




Αγώνας ήταν η ζωή για τον Μανώλη Κονταρό, μετά το τροχαίο που είχε στις 12 Δεκεμβρίου του 2010.   
Το τροχαίο του προκάλεσε σοβαρό τραύμα στη σπονδυλική στήλη και στο νωτιαίο μυελό.
Πέρασε δύσκολα, χειρουργήθηκε και δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί, ότι σκέφτηκε ακόμη και  να αυτοκτονήσει. αλλά μόλις είδε τα παιδιά του, κατάλαβε ότι έχει ευθύνη και το πάλεψε.
Ο Μανώλης Κονταρός ευγνωμονεί και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και νονό της μικρής του κόρης του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του στάθηκε από την πρώτη στιγμή σαν αδερφός.
Μια εξαιρετική βραδιά με πολύ τραγούδι, κέφι και μαντινάδες, ήταν η 23η Μαρτίου στο κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» στο πλαίσιο της βράβευσης του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.
Μάλιστα τραγούδησε για πρώτη φορά, μετά από το ατύχημά του και ο Μανώλης Κονταρός. Οι μαντινάδες έδιναν και έπαιρναν και γενικότερα η βραδιά ήταν ευχάριστη και μέσα σε κρητικό πνεύμα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Πατεράκης βράβευσε τον Κο Βαγγέλη Μαρινάκη παραδίδοντάς του έναν τιμητικό πάπυρο σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανακήρυξή του σε μέλος της Ομοσπονδίας.
Νωρίτερα, ο γνωστός γιατρός Γιάννης Κριαράς που προσφώνησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε μια αναδρομή στην πορεία της ζωής του από παιδί, χωρίς να παραλείψει να συνδέσει την μέχρι σήμερα πορεία του με τη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό! Ο κος Κριαράς στην ομιλία του αναφέρθηκε ακόμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα του κου Μαρινάκη αναφερόμενος στην δραστηριοποίησή του με απόλυτη επιτυχία στο χώρο της ναυτιλίας, αλλά και στις εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η  αναφορά του κου Κριαρά προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στη χρονική στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού με τον ομιλητή να λέει χαρακτηριστικά ότι σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα είχε το σθένος να πάρει το πηδάλιο και να την επαναφέρει στο δρόμο του θριάμβου δυναμώνοντας και μεγαλώνοντάς την!
Χαρακτηριστικά ο γιατρός Κριαράς Ιωάννης συμπλήρωσε:
«Δουλεύει για την Ελλάδα και έχει περίσσευμα καρδιάς και ψυχής που τη μοιράζεται χωρίς τυμπανοκρουσίες όπου υπάρχει ανάγκη»!

Ακούστε την συγκινητική ομιλία του κου Κριαρά Γιάννη για τον κο Μαρινάκη Βαγγέλη

Και φυσικά όσα του είπε αλλά και τραγούδησε ο Μανώλης Κονταρός σε μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
Ο  πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας που έγινε στο κέντρο «Ομαλός» ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.
Στον ευχαριστήριο σύντομο λόγο του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συγκινημένος είπε:
«Είναι τιμή για μένα και νοιώθω έτσι από μικρός, όταν βρίσκομαι κοντά στους συντοπίτες μου!»
Και τώρα απολαύστε όλη την εκπληκτική και μοναδική βραδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου