Αρχική

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Το μυστικό των γυναικών.



Ταξίδι στην καρδιά της ευχαρίστησης και της απόλαυσης...
-''Κορίτσια,'' όπως λένε οι δυο συγγραφείς του βιβλίου "Le Secret des Femmes. Voyage au Coeur du Plasir et de la Jouissance'' Elisa Brune & Yves Ferroul  ''Ο οργασμός είναι όπως το χρήμα. Μπορεί να μην φέρνει την ευτυχία, αλλά μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.''
Οι έρευνες μας δίνουν την δυνατότητα να διακρίνουμε την αλήθεια:
·        - Στις περισσότερες γυναίκες η κλειτορίδα είναι απομακρυσμένη από τον κόλπο και γι’ αυτό η απλή διείσδυση δεν φτάνει για τον οργασμό. Μόνο 20-30% των γυναικών βιώνει οργασμό χωρίς διείσδυση.
·         -Ο οργασμός είναι αντανακλαστικό του αυτόνομου νευρικού συστήματος, αποτέλεσμα του ερεθισμού της γενετικής περιοχής. Και ο κολπικός αλλά και ο κλειτοριδικός οργασμός προσφέρουν την ίδια σωματική διέγερση.
·        - Οι γυναίκες ερεθίζονται περισσότερο με ερωτικές σκηνές μεταξύ γυναικών, γιατί νιώθουν έτσι πιο εξοικειωμένες με την εικόνα του σώματός τους και μπορούν να ταυτιστούν με κάθε κίνηση.
·         -Το σημείο G δεν έχει ταυτοποιηθεί ανατομικά. Προφανώς δεν είναι συγκεκριμένη περιοχή. Το έχουν βρει μόνο οι έμπειρες στο σεξ και οι επιστήμονες συγκλίνουν ότι είναι μια υπερευαισθησία κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης.
·         -Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι πραγματικότητα και η πιθανότητα να βιώσει μια γυναίκα αυτή την εμπειρία αυξάνεται με την ηλικία.
·         -Το μυαλό μόνο με την σκέψη και την φαντασίωση, έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει οργασμό.
·        - Ο οργασμός δεν έχει σχέση με το συναίσθημα, γιατί κατά τη διάρκεια της κορύφωσης στο μυαλό κάθε γυναίκας διακόπτεται εντελώς η επικοινωνία του κεντρικού νευρικού συστήματος με τα κέντρα συναισθημάτων.
·         -Οι έρευνες δείχνουν πως μόλις 50% των γυναικών βίωσε τον οργασμό με κάποιον παρτενέρ. Το 1/3 των γυναικών τυχαία, το 9% κατά λάθος κατά τη διάρκεια κάποιας αθλητικής δραστηριότητας, στο 4% από ταινία ή ερωτικό βιβλίο, ένα άλλο 4% μετά από κάποιο στρες λόγω της αυξημένης αδρεναλίνης. Ακόμη κι αυτές που βίωσαν τον οργασμό με κάποιον παρτενέρ το αποδίδουν στα δικά τους δυνατά συναισθήματα.
·         -Η πολυκοσμία … στο κρεβάτι των γυναικών μπορεί να έχει αποτέλεσμα, γιατί όσες γυναίκες έκαναν έρωτα πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα, έκαναν τον οργασμό μέρος της καθημερινότητάς τους.
Ήθη και έθιμα στον γυναικείο οργασμό:
ü         -Οι Αβορίγινες της Αυστραλίας επιτρέπουν σε κάποια που δεν έχει φτάσει σε οργασμό με τον άντρα της να κοιμηθεί με πολλούς παρτενέρ, μέσα σε διάστημα 12 ωρών, μέχρι να ικανοποιηθεί.
ü        -Στις νήσους Κουκ τα αγόρια από τα δεκατρία τους μυούνται στην τέχνη του έρωτα από μεγαλύτερες γυναίκες κι έτσι μαθαίνουν διαφορετικές τεχνικές και τρόπους ώστε να μην εκσπερματώνουν σε περίπτωση που η παρτενέρ τους δεν έχει φτάσει σε οργασμό τουλάχιστον δύο φορές.
ü        -Στη Μελανησία, άντρες και γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται μέχρι το σημείο του οργασμού και τότε γίνεται η διείσδυση, ώστε η κορύφωση να είναι ταυτόχρονη και η απόλαυση μεγαλύτερη.
Gadgets ηδονής
  Το 2001 0 Ρουμάνος γυναικολόγος Νικολάι Γκεοργκίου κατασκεύασε ένα διάφραγμα κολπικό που προσέφερε έως και δεκαέξι οργασμούς σε ένα λεπτό. Το διάφραγμα αυτό είχε ενσωματωμένα ηλεκτρόδια που πρόσφεραν παλμικές δονήσεις.
  Πάλι το 2001 ο Αμερικανός νευροχειρουργός Στιούαρτ Μελό ανακάλυψε το Orgasmatron. Αυτό έχει το μέγεθος πακέτου τσιγάρων, εμφύεται στο δέρμα, κοντά στη μέση και διαθέτει ηλεκτρόδια που ερεθίζουν το πυελικό νεύρο και προκαλεί οργασμό.
  Μια άλλη μέθοδος που εφαρμόζεται και στην Ελλάδα είναι μια ένεση υαλουρονικού οξέος στο εσωτερικό του κόλπου, που βοηθάει τις γυναίκες να εντοπίσουν το σημείο G.
Οι προτάσεις των δυο συγγραφέων για όλες τις γυναίκες:
§       -Δοκιμάστε όσες περισσότερες στάσεις και κινήσεις θέλετε, εμπνευστείτε από τις γυναίκες με εμπειρίες, πειραματιστείτε πολύ μόνες σας και ο πολυπόθητος οργασμός θα έρχεται όποτε το επιθυμείτε.
§       -Δοκιμάστε μια στάση για διείσδυση στο maximum με τεντωμένο σώμα, κλειστά πόδια, παλάμες κάτω από τη μέση για να σηκωθεί η λεκάνη ώστε να έρθει σε επαφή η κλειτορίδα με το πέος.
§       -Στην κλασσική ιεραποστολική στάση σφίξτε ταυτόχρονα με τα δάχτυλα ποδιών και χεριών. Η σύσπαση των μυών βοηθάει στην ενεργοποίηση της ερωτογενούς ζώνης και οξύνει τις αισθήσεις.
§       -Ανάσκελα στηριχτείτε στους αγκώνες, ενώστε και κλείστε τα πόδια και τραβήξτε πίσω το κεφάλι κι έτσι το πέος θα βρει το σημείο G.
§       - Ξαπλώστε στην άκρη του κρεβατιού, αφήστε το κεφάλι να πέσει πίσω, κάντε τόξο το κορμί και αγκαλιάστε τα πόδια του με ανοιχτά και λυγισμένα πόδια.
§        -Σταθείτε στα τέσσερα, κάντε πίσω το κεφάλι, φέρτε την λεκάνη σαν να είχατε λόρδωση, τρίψτε την κλειτορίδα σας και αφήστε τον σύντροφό σας να σας χαϊδέψει το στήθος.
§        -Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας κλείσει τα μάτια, το στόμα και να σας δέσει τα χέρια για να νιώσετε την επαφή με συγκεκριμένες αισθήσεις αποκλείοντας κάποιες.
§        -Αφήνετε τον παρτενέρ να χαϊδέψει την κλειτορίδα σας με χάδια ή τη γλώσσα του, προχωράτε σε κανονική διείσδυση και όταν ο οργασμός πλησιάζει του λέτε να βάλει το δάχτυλο στον πρωκτό σας, γιατί έτσι το αίσθημα απόλαυσης πολλαπλασιάζεται.
§         -Ξαπλώνετε μπρούμυτα με τα πόδια κλειστά, τη λεκάνη λίγο ανασηκωμένη και τα χέρια προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό η τριβή στην περιοχή είναι μεγαλύτερη.
§       -Ανάσκελα, λυγίζετε τα πόδια και τα σηκώνετε πάνω. Ο σύντροφός σας ξαπλώνει στο πλάι, δίπλα σας κι εσείς περνάτε τις γάμπες από πάνω του και τον αφήνετε να διεισδύσει. Αυτή η στάση βοηθάει και τον κολπικό και το κλειτοριδικό έρωτα.
§       -Κάθεστε πάνω στον παρτενέρ σας που έχει τα πόδια τεντωμένα κι ενωμένα μπροστά  και ρίχνετε το βάρος σας προς τα πίσω ανασηκώνοντας λίγο την λεκάνη.
§       -Ζητήστε να σας γλείψει την κλειτορίδα αργά σχηματίζοντας οχτάρια με τη γλώσσα.
§       -Βάλτε έναν δονητή στο παιχνίδι σε χαμηλή ταχύτητα ερεθίζοντας ταυτόχρονα και την περιοχή του πρωκτού με το δάχτυλο.
§      -Τέλος φροντίστε η περιοχή να είναι υγρή. Αν όχι η χρήση λιπαντικής ουσίας θα βοηθήσει μια μεγάλη μερίδα γυναικών.
Μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να πούμε πως ο γυναικείος οργασμός είναι αυτονόητη απόλαυση και όχι άπιαστο όνειρο και χαμένη ευχαρίστηση.
Βιβλιογραφία
Le Secret des Femmes. Voyage au Coeur du Plasir et de la Jouissance (Εκδ. Odile Jacob)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου