Αρχική

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στοματικός έρωτας


''Χωρίς τρυφερότητα και προσοχή η πεολειξία και η αιδοιολειξία μπορεί να γίνουν επώδυνες, ενώ η συνέργεια συμβάλλει στη σεξουαλική ικανοποίηση των εραστών.''
 
Η διέγερση του πέους με το στόμα, με ή χωρίς εκσπερμάτωση, είναι ο πιο αποτελεσματικός και ηδονικός τρόπος για να διεγερθεί ένας άνδρας. Το γυναικείο στόμα είναι για τους άνδρες κάτι ανάλογο με τον κόλπο, αλλά θεωρείται πιο συναρπαστικό,  γιατί η γλώσσα συμμετέχει ενεργά στη διέγερση του οργάνου τους. Το στόμα προσφέρει μια πλούσια γκάμα από δραστηριότητες, όπως τα χάδια, τα φιλιά, το γλείψιμο και η διείσδυση. Είναι, επίσης, δέκτης ποικιλίας αισθήσεων, που περιλαμβάνουν τις γεύσεις και τις οσμές από τα κορμιά των εραστών.
Η γυναίκα πρέπει να βρει μια βολική θέση. Ο παρτενέρ της μπορεί να είναι ξαπλωμένος, όρθιος ή καθιστός και αυτή γονατιστή μπροστά του. Αυτός πρέπει να είναι πάντα απόλυτα καθαρός. Μπορεί να κάνουν μπάνιο μαζί ή να τον πλένει ή ίδια, ως μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Στη διάρκεια της πεολειξίας τον χαϊδεύει με τα χέρια σε όλο του το σώμα. Αρχίζει φιλώντας και γλείφοντας το πέος του. Ύστερα, κρατώντας το πέος, στριφογυρίζει απαλά τη γλώσσα της στην οπή της ουρήθρας. Σπρώχνει την άκρη της γλώσσας της στη σχισμή. Γλείφει το πέος και το σημείο που ενώνεται με τη βάλανο και ερεθίζει το χαλινό με απαλές κινήσεις της γλώσσας. Όταν είναι έτοιμη να πάρει το πέος του στο στόμα, καλύπτει τα δόντια με τα χείλη της και πιπιλίζει τη βάλανο. Κουνάει το στόμα πάνω κάτω, αφήνοντας τον παρτενέρ της να δίνει το ρυθμό με τα χέρια του στο κεφάλι της. Διατηρεί το ρυθμό σταθερό, όπως και την πίεση. Δεν λυγίζει το πέος προς τα κάτω, γιατί θα πονέσει. Φροντίζει να είναι στραμμένο πάντα προς τα επάνω. Οι κινήσεις της γίνονται σταδιακά πιο γρήγορες, ώσπου ο παρτενέρ της πλησιάζει στην αποκορύφωση. Αν δεν θέλει αυτή να εκσπερματώσει στο στόμα της, έχει δύο επιλογές: ή να συνεχίσει τη διέγερση με το χέρι της έως τον οργασμό ή να κάνουν έρωτα. Το όσχεο είναι επίσης πολύ ευαίσθητο και μπορεί να το ερεθίζει επίσης με τη γλώσσα και το στόμα της.

Η αιδοιολειξία, το γλείψιμο και το χάιδεμα της κλειτορίδας και του κόλπου με τη γλώσσα και το στόμα, αφυπνίζει σεξουαλικά τις γυναίκες. Η γλώσσα, όπως είναι πιο μαλακή από τα δάχτυλα, διεγείρει πιο απαλά, χαρίζοντας μια διαφορετική αίσθηση ηδονής. Οι περισσότεροι άνδρες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να την εφαρμόσουν στις συντρόφους τους. Χωρίς τρυφερότητα και προσοχή οι τεχνικές αυτές μπορεί να γίνουν επώδυνες, ενώ η συνέργια συμβάλλει στη σεξουαλική ικανοποίηση των εραστών. 
Η γυναίκα έχει ανάγκη από άμεσο ερεθισμό, γι' αυτό και ο παρτενέρ της πρέπει να ανακαλύψει τις ερωτογενείς ζώνες της και τους ρυθμούς διέγερσης που της αρέσουν. Η κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο όργανο της γυναικείας ανατομίας. Είναι λοιπόν καλύτερο πρώτα να χαρίζει ο άντρας τα χάδια του στα μικρά χείλη και στην είσοδο του κόλπου. Αυτή πρέπει να είναι πάντα απόλυτα καθαρή. Μπορεί να κάνουν μπάνιο μαζί ή να την πλένει ο ίδιος, ως μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Αρχίζει να φιλάει και να γλείφει τη σύντροφό του χαμηλά στην κοιλιά και στο εσωτερικό μέρος των μηρών. Χαϊδεύει ταυτόχρονα τα στήθη, τους μηρούς και τους γλουτούς της. Τρίβει τη γλώσσα του στην κλειτορίδα και στις πτυχές του αιδοίου και συνεχίζει με παλινδρομικές κινήσεις στον κόλπο της συντρόφου. Χωρίζει με τα χέρια του τα χείλη του κόλπου και διεγείρει απαλά με τη γλώσσα την κλειτορίδα, την τρίβει, την πιπιλάει και την ερεθίζει με γρήγορες κινήσεις. Αν συνεχίσει έτσι αρκετή ώρα, η σύντροφός του θα φτάσει εύκολα στην κορύφωση. Μετά τον οργασμό, θα προτιμήσει ίσως να σταματήσει ο άνδρας για λίγο τη διέγερση. Πρέπει να καλύπτει ο άνδρας τα δόντια με τα χείλη, για να μη δαγκώσει ή τραυματίσει τα γεννητικά όργανα της παρτενέρ του, επειδή μπορεί να πονέσει πολύ. Φροντίζει επίσης να έχει κοντά νύχια.
  
Προσοχή
-Μην επιχειρείτε το στοματικό έρωτα, αν έχετε έρπη στα χείλη ή μόλυνση στα γεννητικά όργανα.
-Πρέπει να αποφεύγατε το στοματικό έρωτα με περιστασιακό παρτενέρ που έχει άγνωστο  σεξουαλικό ιστορικό. Υπάρχουν ενδείξεις ότι το ΑIDS μπορεί να μεταδοθεί με τον τρόπο αυτό.
-Και παρόλο που είναι γνωστό ότι η κυριότερη αιτία που προκαλεί τον καρκίνο του φάρυγγα είναι το κάπνισμα και ο στοματικός έρωτας ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό, λόγω του σεξουαλικά μεταδιδόμενου ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) που προκαλεί τα κονδυλώματα. Σε αυτά τα συμπεράσματα κατέληξαν οι ερευνητές που ανέλυσαν τα βιοστατιστικά στοιχεία από 271 ασθενείς με καρκίνο του φάρυγγα, τα τελευταία δέκα χρόνια. Η αύξηση του καρκίνου από HPV άγγιξε το 72%.
Sex Education
 
Βιβλιογραφία 
1.      Geffen Testing Center's HIV, Syphilis, and Hepatitis C Information Sheet. Accessed November 4, 2006.
2.      University Health Center, University of Georgia, Oral Sex. 2006.
3.      Centers for Disease Control and Prevention. "Oral Sex and HIV Risk | Factsheets | CDC HIV/AIDS". Centers for Disease Control and Prevention, April 3, 2011.
4.       Mark Regnerus (2007). "The Technical Virginity Debate: Is Oral Sex Really Sex?"Forbidden fruit: sex & religion in the lives of American teenagers. Oxford University Press US. pp. 290 pages. 
5.       Campo J, Perea MA, del Romero J, Cano J, Hernando V, Bascones A (2006). "Oral transmission of HIV, reality or fiction? An update". Oral Dis 12 (3): 219–228.
6.       "The HPV Connection - The human papilloma virus related to Oral Cancer". 2011-.
7.       "Oral Sex Linked To Mouth Cancer Risk"MedIndia, November 20, 2005.
8.      D'Souza G, Kreimer AR, Viscidi R et al. (2007). "Case-control study of human papillomavirus and oropharyngeal cancer"N. Engl. J. Med. 356 (19): 1944–1956.  
9.       "The History of Fellatio"Salon.com, May 22, 2000.
10.   Buschmiller, Rev. Robert. "Oral Sex in Marriage". Presentation Ministries. Retrieved July 24, 2010.
11.   Min Tan; Gareth Jones, Guangjian Zhu, Jianping Ye, Tiyu Hong, Shanyi Zhou, Shuyi Zhang, Libiao Zhang (October 28, 2009). Hosken, David. ed. "Fellatio by Fruit Bats Prolongs Copulation Time"PLoS ONE 4 (10):e7595..
12.   Urban Dictionary: Dome – Many examples of the word "dome" being used to refer to oral sex
13.  Anil K. Chaturvedi, Eric A. Engels, Ruth M. Pfeiffer, Brenda Y. Hernandez, Weihong Xiao, Esther Kim, Bo Jiang, Marc T. Goodman, Maria Sibug-Saber, Wendy Cozen, Lihua Liu, Charles F. Lynch, Nicolas Wentzensen, Richard C. Jordan, Sean Altekruse, William F. Anderson, Philip S. Rosenberg and Maura L. Gillison Human Papillomavirus and Rising Oropharyngeal Cancer Incidence in the United States , J Clin Oncol 29, October 3, 2011
14.  Anil K. Chaturvedi, Eric A. Engels, Ruth M. Pfeiffer, Brenda Y. Hernandez, Weihong Xiao, Esther Kim, Bo Jiang, Marc T. Goodman, Maria Sibug-Saber, Wendy Cozen, Lihua Liu, Charles F. Lynch, Nicolas Wentzensen, Richard C. Jordan, Sean Altekruse, William F. Anderson, Philip S. Rosenberg and Maura L. Gillison

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου